Mi indított el ezen az úton?

A válásom sok sok évvel ezelőtt, amit nagy kudarcnak éltem meg. Elkezdtem keresni az okokat. Elindult egy keresés, egy utazás önmagammal, lelkem mélységeivel: könyvek, tanfolyamok, képzések, terápiák, szembenézés az elfojtott sérelmekkel, elrejtett fájdalmakkal, szembesülés a saját nem szeretett, megtagadott részeimmel, konfliktusok magammal és a külvilággal, bizonytalanságok, kétségek, harcok belül és kívül.... és persze felismerések, óriási megértések, tanulása a megadásnak, elfogadásnak, megbocsátásnak, türelemnek, alázatnak.
Ezen az úton valami hajt belülről, ami folyamatosan vezet, amihez szeretnék egyre közelebb kerülni, mert ha meghallom a szavát akkor egy örömteli áramlás az életem. Ez nem más mint a Lelkem. Ahogy haladok az úton folyamatosan születik a Nő, a valódi önmagam, és tudom, hogy ezzel a lehető legtöbbet teszem önmagamért, és a világért, mert semmi más dolgom nincs, mint
hogy az Isteni Női energiákat áramoltassam magamon keresztül a világba.  Hogy ezáltal újra tere legyen a Női energiáknak és azok tiszteletének a világba. Hogy hordozója legyek a szeretetnek, kedvességnek, finomságnek, törődésnek, odafigyelésnek, megértésnek, elfogadásnak, melegségnek .

Nagy Timea 
női önismereti tanácsadó

szertartásvezető

 

15 éve tartó tudatos utazás magammal egyet jelent számomra azzal, hogy megértsem, megtaláljam, felébresszem magamban a Nőt. Azt a szépséget, ősi tudást, bölcsességet, lágyságot amit régen elvesztettünk, amire mintát nem kaptunk anyánktól, nagyanyáinktól, csak mélyen rejtőzik valahol elfeledve bennünk. Amit vágyunk megélni, de mindennapi élet elvárásai csak harcot szülnek bennünk, és elfojtjuk a hangját.

Akármi is történik, akárhogyan is alakul az életem, nőként mindenek felett feladatom: NŐNEK LENNI. Tudatos, önmagát szerető, az ősi női értékeket feltárni és áramoltatni képes Nővé. Aki tudatában van női létének erejével és használja azt a maga és mások örömére. Aki szépséget, kedvességet, melegséget teremt maga körül. Aki feltételek, elvárások nélkül szeretni és elfogadni képes. Aki szenvedéllyel és szabadon éli az életét, emberhez méltón, követve a lelke hívását! Aki ragyog és teremtőerejének tudatában a szépet, a szeretetet, az életet szolgálja.... Arra vágyom, hogy ezt éljem és ezt szolgáljam a világban.

rita.jpg

Gallen Rita

A Lean In Budapest Circle vezetője és koordinátora,

a Válj az életed hősnőjévé társalapítója,

Coach, tréner, női életvezetési tanácsadó

 

3 gyermekes anyaként, és feleségként számos szerepben kell helyt állnom nap mint nap, amit a különböző élet-periódusaimban különbözőképpen élek meg.

A munka-magánélet integrálását én is tanulom, folyamatosan fejlődöm benne.

A női vezetőknek, vállalkozóknak segítséget nyújtó Lean In Budapest Circle eseményein lehetőséget nyújtunk a résztvevő hölgyeknek, hogy kapcsolatokat találva könnyebben, sikeresebben boldoguljanak az életük minden területén. Egy meghatározott, bennünket foglalkoztató téma mentén, a csoportos coaching eszközeit használva dolgozunk fel egyes eseteket.

Misszióm, hogy felismerjük erőnket, különlegességünket és küldetésünket. Tudatosan tehetünk azért, hogy emberibbé váljanak a munkahelyek, együttműködőbbé a csapatok. Nem kell férfivá válnunk ahhoz, hogy sikeresek legyünk. Vállaljuk fel önmagunkat, alakítsunk köröket, ahol kapcsolódhatunk, inspirálódhatunk, tapasztalatot cserélhetünk, és megérezhetjük, hogy nem vagyunk egyedül!