HA TENNÉL MAGADÉRT FÉRFIKÉNT


Számomra sokat jelent és örömmel tölt el, ha azt látom, hogy egy férfi szeretne tenni magáért, kapcsolataiért, ha szeretne változni, fejlődni és jobban megismerni önmagát, ha mer segítséget kérni egy válságban, egy nehézségben.
Ebben azt tapasztalom, hogy sokat tud adni számukra a női energia. A női energia által nyújtott olyan mérvű figyelem, megértés, törődés, együttérzés, kedvesség, elfogadás, amit nem igazán kapott meg sem az édesanyjától, sem más nőtől az életében. 
Ebben az energiában meg tud történni egy megnyílás, amiben felismerések, megértések történhetnek, érzelmek, csalódások, kudarcok gyógyulhatnak. Tudom, hogy ehhez nagy bátorság kell egy férfi részéről. 
Ha férfiként azt érzed, hogy szeretnél női energia által gyógyulni, érintést kapni, sebeket gyógyítani, akkor szívesen látlak masszázsra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vélemények: 


„Varázslat a harmóniában...
Varázslat az a belső utazás, melyet Timi segítségével végigjártam a számos masszázs során, így egyre közelebb kerülhettem saját magam belső énjéhez, ahhoz ami igazán én vagyok, álarcok- és bástyák nélkül.


Harmóniában- és biztonságbann éreztem magam az így létrehozott térben- és kapcsolódásokban, egyúttal éreztem, hogy itt most én- és a fejlődésem a legfontosabb.


Időtlennek éreztem az összes alkalmat- és tudom, hogy még lesz folytatás.  
Köszönöm,
István”