MAGÁNÓRA

Ha teljes mértékben személyre szabott órát szeretnél, vagy olyan az időbeosztásod, hogy nem tudsz csoportos órákra járni, akkor örömmel várlak magánórára. Ha ebben a formában történő jógagyakorlást választod, akkor egyeztetjük, hogy milyen élethelyzetben vagy, milyen állapotban van a tested, lelked, illetve hogy mik a céljaid az órával (ez lehet fizikai tünet, betegség kezelése, annak gyógyulása, önismeretben, szellemi úton való fejlődés, sresszkezelés, rugalmasság szerzése stb).  Ennek megfelelően az aktuális állapotodat, folyamataidat kísérve, Rád hangolódva választom ki a gyakorlatsorokat, meditációkat. Így sokkal hatékonyabb és testreszabottabb az óra és a hatása is. Hétről hétre visszajelzést adva, haladhatunk igényeidnek, változásaidnak megfelelően. 

 


Mire számíthatsz az órán?


Mantrával teret nyitunk a gyakorlásra. Egy rövid bemelegítéssel átmozgatjuk a testet, hogy felkészítsük a gyakorlatokra. Elvégzünk egy kriyának nevezett gyakorlatsort, amit minden alkalommal egyénileg választok számodra annak alapján, amit egyeztetünk, és elvégzésében is maximálisan alkalmazkodunk a tested, egészséged állapotához, esetleges korlátaihoz. Ezt követi egy relaxáció, hogy elmélyedj és hagyd beépülni a gyakorlás hatását. Az órát mindig egy meditációval zárjuk (légzés vagy mantra meditáció), ami kiegészíti, erősíti a gyakorlatsor hatását igazodva a szándékaidhoz, céljaidhoz.
 

 

Találd meg az egyensúlyod, szerezz nagyobb önbizalmat, használd az erődet, legyél fókuszáltabb, kitartóbb, kezeld jobban a stresszt, maradj összeszedett a kihívásokkal teli helyzetekben, győzd le magad, a korlátaidat, a félelmeidet! Gyere Kundalini jógázz, és éldd meg egy szabadabb önmagad!

 

 

A gyakorlás időpontját Te választhatod meg, igényeidhez igazítva egyeztetjük.
 

 

A helyszín lehet az otthonodban, ha számodra az a kényelmes, de ha azt érzed, hogy szeretnél kimozdulni a saját környezetedből, akkor a stúdiómban is szívesen látlak.  

Thanks! Message sent.