Mi a Kundalini jóga?

A Kundalini a lélek energiája, ha ez szabadon áramlik benned, akkor az Élet lüktet benned, akkor szabadon lélegzel, szabadon cselekszel a lelked szavát követve, nem akarsz megfelelni, nem függsz mások reakciójától. Éled azt a határozott magabiztos lényed, akinek teremtettél, aki nem alkuszik meg, aki tudatában van saját értékességével és méltósággal éli az életét, mert tudja, hogy különleges és értékes. A lelkünk az egyetlen valóság, az igazság önmagunk és az utunk megértésében. Ha ezt követed nincs kétség, nincs rossz döntés, csak a bizonyosság és az erő. Egyensúly, szabadság és öröm, és nem utolsósorban egészség.

Ha szeretnéd ezt az erőt felszabadítani magadban, és kész vagy, hogy a testedre, a benned zajló folyamatokra figyelj és hagyd megélni azokat, akkor gyere és jógázzunk együtt. Itt feltöltődhetsz, új erőre kaphatsz, rendezheted a gondolataidat, megélheted a kavargó érzelmeket. Kiépíthetsz egy más, szeretettelibb kapcsolódást önmagaddal, ami másokkal való kapcsolataidra is kihat majd.

Mit ad a testednek a Kundalini jóga?

  • átmozgatja, rugalmassá teszi a gerincet, ami a tengelyed

  • légzőgyakorlatok megtisztítják a tested és energiarendszered

  • kimozdít a beakadt energiákból, átmozgatja izületeket, ellazítja izmokat

  • a gyakorlatok erősítik az idegrendszert, így jobban meg tudod tartani az egyensúlyod

  • szabályozza a mirigyrendszert, a teljes hormonműködést, segít hormonbetegségek, nőgyógyászati problémák esetén

  • ha hormonrendszered jól működik, érzelmileg stabilabb leszel, kevésbé viselnek meg a mindennapi történések

  • segít oldani érzelmi elakadást, testi tüneteket

  • tisztítja az aurádat, koncentráltabbá tesz, tisztábbak lesznek a gondolataid

  • ahogy egyre jobban van a tested és a lelked, úgy egyre több öröm, elégedettség, szépség talál meg és nyílik ki az életed.

Mire számíthatsz, ha még nem voltál Kundalini jóga órán?

Mantrával teret nyitunk a gyakorlásra. Egy rövid bemelegítéssel átmozgatjuk a testet, hogy felkészítsük a gyakorlatokra. Elvégzünk egy kriyának nevezett gyakorlatsort, ami minden órán más, egyedi, más területre, szervekre hat, más energiát mozgat meg. Ezt követi egy relaxáció, hogy elmélyedj és hagyd beépülni a gyakorlás hatását. Az órát mindig egy meditációval zárjuk (légzés vagy mantra meditáció), ami kiegészíti, erősíti a gyakorlatsor hatását.

 

MAGÁNÓRA

Ha teljes mértékben személyre szabott órát szeretnél, vagy olyan az időbeosztásod, hogy nem tudsz csoportos órákra járni, akkor örömmel várlak magánórára. Ha ebben a formában történő jógagyakorlást választod, akkor egyeztetjük, hogy milyen élethelyzetben vagy, milyen állapotban van a tested, lelked, illetve hogy mik a céljaid az órával (ez lehet fizikai tünet, betegség kezelése, annak gyógyulása, önismeretben, szellemi úton való fejlődés, sresszkezelés, rugalmasság szerzése stb).  Ennek megfelelően az aktuális állapotodat, folyamataidat kísérve, Rád hangolódva választom ki a gyakorlatsorokat, meditációkat. Így sokkal hatékonyabb és testreszabottabb az óra és a hatása is. Hétről hétre visszajelzést adva, haladhatunk igényeidnek, változásaidnak megfelelően. 

Találd meg az egyensúlyod, szerezz nagyobb önbizalmat, használd az erődet, legyél fókuszáltabb, kitartóbb, kezeld jobban a stresszt, maradj összeszedett a kihívásokkal teli helyzetekben, győzd le magad, a korlátaidat, a félelmeidet! Gyere Kundalini jógázz, és éldd meg egy szabadabb önmagad!

 

A gyakorlás időpontját Te választhatod meg, igényeidhez igazítva egyeztetjük.

Időtartama: másfél óra
 

MAGÁNÓRA DÍJAI:

1 fő: 8.000,- Ft       2 fő: 10.00,- Ft

 

Thanks! Message sent.