A testem fantasztikus, mert rámutat, hogy minden, amit a testemben érzek hozzám tartozik. A testemben lévő fájdalom, görcs rámutat egy érzelemre, gondolatra, ami az enyém. Ha a testemre figyelek akkor rádöbbenek, hogy a megoldás is bennem van. A testem áldott, mert figyelmeztet, hogy belül történnek a dolgok, ezért felesleges külső személytől várni a megoldást.

„Tested életed földi megjelenési formája, létezésed kifejezője. Bibliád, enciklopédiád, életed története. Testedben elraktározódik és visszatükröződik minden, ami megtörténik veled. Tested tudja, tested elmondja. Énednek elválaszthatatlan, elkerülhetetlen, érvényteleníthetetlen kapcsolata a testeddel. Hús és Szellem házasságát lehetetlen felbontani, ám ez nem jelenti egyúttal azt is, hogy e frigy szükségképpen boldog vagy sikeres…Csak akkor kezdheted meg gyógyító utazásodat, ha a testedet már igazán elfogadtad.” (Gabrielle Roth)

 

„A testet illetően nem létezik az „ilyennek vagy olyannak kell lennie” probléma. A kérdés nem az alak, a méret, a kor, vagy, hogy mindenből kettő van, mert néhány embernek nincs. Az ősi kérdés az, hogy érez-e, megfelelő-e a kapcsolata az örömmel, a szívvel, a lélekkel, az ősi dolgokkal? Boldog-e, örül-e? Tud-e a maga módján mozogni, táncolni, szökdécselni, ringatózni, előretörni? Semmi más nem számít.” (Clarissa Pinkola Estés)

Amikor tested egy pontja kimozdul a harmóniából újra és újra nekiadod a figyelmedet. Csakhogy az energia a gondolatot követi. Amikor fáj valamid, sokat gondolsz rá, aggódsz is miatta, és ezáltal ezzel az elutasító energiával táplálod. Egy fájó testrészt nehéz nem észrevenni, de lehet azon változtatni, hogy milyen gondolatokkal vagyunk felé. Választhatjuk azt is, hogy a testi tüneteinket nem betegségnek kezeljük, hanem egy jelzésnek a bensőnkből, ami arra kér, hogy tegyél meg valamit a harmóniádért, jóllétedért. Hogy fordulj szeretettel, finom érintéssel az adott testrész felé elképzelve, hogy minden pillanattal egyre jobban van a szerető figyelemben.

Ez egy lépés oda, hogy megnyissuk a testünket az energiák szabad áramlásának. És persze sok mindent tehetünk energiáink, és ezáltal testünk harmóniába rendezéséért, és egészségben tartásáért. Például figyelemmel teli érintéseket és szeretetteli masszázst, amiben megadja magát a test és a lélek....

 

LOMI LOMI MASSZÁZS

 

Lomi Lomi masszázs az ősi hawaii gyógyítás egy formája, mely gyengéd, finom érintésekkel, az óceán hullámainak ölelésével juttatja el Hozzád a hawaii emberek nyílt szívének szeretetét, törődését, elfogadását. Ez egy csodás, női energiákat közvetítő masszázs, amiben ott van az erős és a lágyság is.

 

A masszázs egyénre szabott, sosincs két egyforma masszázs, Rád hangolódva mindig azt kapod, amire éppen szüksége van testednek, lelkednek, hogy az megnyugodjon, és biztonságba érezve magát megtörténjen az elengedés mind izmaidban testi szinten, mint érzelmileg. Az ellazulásban és a megadásban elindulhat egy rendeződés a tested energia rendszerében.  

A lomi lomi masszázs nemcsak a fizikai fájdalom, feszültség megszüntetésére törekszik, fontos része a szeretetteli gondoskodás, odaadó figyelem közvetítése, hogy a terheken, félelmeken túl megtaláld a kapcsolatot saját lelkeddel. Sokszor tapasztalom, hogy a nők mennyire megszépülve, kisimulva kelnek fel a masszázságyról, hogy mennyire átváltoztatja őket a finomság, a szeretet rezgése, amiben megérkezhetnek valódi lényükhöz. A megpihenés lelassít, a megkönnyebbült mosoly csodássá varázsolja az arcokat.

A masszázs technikája legnagyobbrészt alkarral, illetve tenyérrel történik olaj használatával.

 

Időtartam: másfél – két óra

 

Díja: 10.000,- Ft

Thanks! Message sent.