Nemzetközi anyaméh áldás  

Worldwide Womb Blessing   

Évente 5 alkalommal nők ezrei jönnek össze világszerte, hogy valami különleges dolognak legyenek a részesei - az együttlét által megosszák egymással a bennünk levő szeretetet, fényt, gyógyító energiákat, ébresztik magukban és a világban az isteni női energiákat. A kezdeményezést Miranda Gray indította el, aki íróként, spirituális tanítóként a női energiák ébredését szolgálja világszerte női workshopokat, beavatásokat is tartva.

Legyél részese Te is ennek a csodás élmények! Tarts velünk, hogy együtt egy női körben osszuk meg ezt az élményt itt Budapesten, lélekben kapcsolódva sok ezer nőtársunkkal a világon. Minden egyes Anyaméh Áldás egy lépés a gyógyulás és transzformáció útján!
Várlak - ha túl vagy első menstruációs élményeden - és szeretnél tenni nőiségedért, kiteljesíteni a Nőt, aki vagy, ha vágysz rátalálni női lét valódi csodáira vagy ha gyermekáldásra készülsz.

MI AZ AZ ANYAMÉH ÁLDÁS?
Az anyaméh áldás segít visszakapcsolódni női természetünk szentségéhez, ébreszti és visszaállítja bennünk a női energiákat. A kapcsolódási mintáink, neveltetésünk, a stressz és a férfi uralta modern világban való boldogulás nyomása mind elválaszt minket az ősi női természetünktől és attól, hogy ezeket tudatosan megéljük.

IDŐPONTOK 2019-BEN:

Február 19. kedd, 18:00-20:30 
Május 18. szombat, 18:00-20:30 
Augusztus 15, csütörtök, 18:00-20:30 
Október 13, vasárnap, 18:00-20:30 
December 12. csütörtök, 18:00-20:30 

mehaldas.jpg

MIRE SZÁMITHATSZ?
Közös meditációk által részesei leszünk az Anyaméh áldásnak, Jóni áldásnak és archetípus meditációkkal mindig az aktuális időszaknak megfelelő női minőséggel dolgozunk. 

 

MIT HOZZ MAGADDAL?
- 2 db kis tálka - az egyikbe vizet teszünk, a másikba pedig mécsest, 1 db mécses, 1 db kendő vagy sál
- gyümölcs, magok, rágcsálnivaló, amit a szertartás végén együtt elfogyasztunk.

JELENTKEZÉS:
Előzetes regisztráció szükséges az info@eletedhosnoje.hu e-mail címen, itt jelezheted azt is, ha kérdésed lenne.

Részvétel díja: 2.000 Ft

FONTOS!! Ha szeretnél Miranda Gray általi gyógyító harmónizációban részesülni, akkor arra itt jelentkezz:
http://www.mirandagray.co.uk/register.html?fbclid=IwAR0PyPsDtsp0j0jcB9QLI4CDD14zgzGI9bK2OnINLX7AolRjCANcVJvQXCE
Ha gondot jelent az angol nyelven történő jelentkezés, kérlek jelezd és segítek ebben. Pár adat megadása szükséges csak: név, email cim, ország, időpont bejelölése (itt a 18:00 -t válaszd).

Ha szeretnél bővebben az Anyaméh Áldásról olvasni, angol nyelven itt találsz információkat: https://wombblessing.wordpress.com/2015/01/07/the-womb-blessing-female-energy-awakening-is-a-gift/?fbclid=IwAR3pc9D7rY41-Nx6t-Dp0UBezfnYG_d3uZYNaUlpK9NXgGUEH9cwPpV0HTU

Várlak szeretettel Téged, lányodat, barátnőidet!
Miranda Gray által képzett Moon Mother, Holdanya minőségemben