Minden alkalommal lenyűgöz, hogy milyen csodák születnek, amikor nők egymás közt vannak. Ha idegenek is vagyunk egymás számára, kis idő is elegendő, hogy érezzük egymás lelkét és megtaláljuk benne magunkat. Olyan könnyedén létrejön a kapcsolódás, amiben ha félünk is, merjük megmutatni lelkünk mélységeit, mert tudjuk, érezzük, hogy biztonságban vagyunk. 

Itt megnyílhatunk, itt igazán önmagunk lehetünk, mert itt elfogadás és megértő szeretet vesz körül. Itt ráláthatunk arra, ami még előttünk is rejtve volt talán. Bátran vállalhatjuk, kimondhatjuk, ami nyomaszt, amit talán sose mondtunk ki, mert féltünk, szégyeltük. Ilyen együttérző, támogató, megértő közeget nem találunk a mindennapokban. Itt nem kell szerepelni, megfelelni, itt fellélegezhetünk az elvárások alól.

 

Itt megérthetjük és zsigereinkben megérezhetjük, hogy mit is jelent igazán nőnek lenni. Mi az erő, az a csodás tér, ami megszületik akkor, és csak akkor, ha mi nők együtt vagyunk. Kapcsolódunk és életre keltjük magunkban, egymásban az Istennői energiákat, hogy életre hívjuk és visszahozzuk világunkba. 

Mindenki megtalálja, amire épp szüksége van. Találkozunk magunkkal egymás által: egy érzéssel, egy felismeréssel, egy érintéssel, vagy egy bátorító szóval.

Ha Te is vágysz erre, várunk a legközelebbi programunkra!

NŐK EGYMÁS KÖZT PROGRAMSOROZAT

Az egyes alkalmakkor az évkör alapján épp aktuális archetípussal és annak minőségeivel dolgozunk. Megnézzük,, mik az egyes archetípusok jegyei, jellemzői, melyik hogy él bennünk, megtudjuk-e élni ezeket, vagy elfojtjuk sérülések, félelmek miatt. Meditációval gyógyítjuk, felszabadítjuk a különféle minőségeket, hogy erőforrásként tudjanak táplálni, és szabadon megéljük minden aspektusunkat.   

A programok alapja Carol LeonardElizabeth Davis: Életkör - A női lét tizenhárom archetípusa

Az egyes alkalmakon külön-külön is részt vehetsz.

IDŐPONTOK:

2019. február 9. szombat 17:00 - 20:00

Archetípus: LÁNY. Téma: A benned élő lány hisz az álmaiban? 

2019. március 2. szombat 17:00 - 20:00

Archetípus: SZŰZ. Téma: Honnan ez a sok szégyen bennünk?

 

2019. március 23. szombat 17:00 - 20:00 

Archetípus: SZŰZ. Téma: Honnan ez a sok szégyen bennünk?

További alkalmak pontos időpontját rövidesen jelezzük.

Részvétel díja: 3.000,- Ft/alkalom

Thanks! Message sent.