„Nem attól vagy igazi nő, hogy szép az arcod, hogy jó az alakod, hogy hosszú hajad van, hanem attól, ahogy viselkedsz, hogy van benned érzelem, hogy sugárzol és magabiztos vagy. A szépség nem más, mint a kisugárzás, amikor nincs benned zűrzavar, amikor a lelked rendben van, amikor árad belőled a szeretet. És ezt csak úgy tudod elérni és megtartani, ha elfogadod magad úgy, ahogy vagy, nem akarsz megfelelni másoknak, nem érdekel más véleménye, mert tudod, hogy vannak dolgok, amiben TE sokkal jobb és különlegesebb vagy, mint más!
 

A szépség nem hosszú haj, vékony lábak, barna bőr vagy hibátlan fogsor. A szépség az, amikor valaki sírt, és most mosolyog. A szépség a seb a térdeden, amit kiskorodban szereztél amikor elbotlottál. Az, amikor a szemed alatt karika van, mert a szerelem nem hagyott aludni. Az az arckifejezésed amit akkor vágsz, amikor reggel megszólal az ébresztő. Az, amikor lefolyik a sminked zuhanyzás közben. Az a nevetés, amikor mondasz egy viccet, de csak te érted. Az, amikor találkozik a tekinteted az Övével. A szépség az idő húzta vonalak összessége. A szépség amit belül érzünk, de kívül is megmutatkozik. A szépség a sebhelyek, amiket az idő hagy rajtunk. Minden fájdalom és szeretet, amit az emlékek belénk véstek. A szépség az, hogy hagyod magad ÉLNI."

Szereted az életed? Szereted a nőt, akit megélsz a mindennapokban?  Vagy eldobnád már az álarcaidat és felszabadítanád magad?  Elégedett vagy az életeddel vagy kinyitnád az ajtót, amin beáramlanak az álmaid, vágyaid?

Megmozdul benned néha – vagy egyre gyakrabban - valami, ami változásra sarkallna, ami más felé terelné az életed, ami más szavakat adna a szádba, ami más lépésekre sarkallna? Ha igen, szabadítsd fel magad és fedezd fel Női létezésed csodáit!

ÖNMAGUNK MEGISMERÉSE a legizgalmasabb utazás, ha hagyjuk, hogy meglássuk minden kis történésben, találkozásban, mondatban önmagunk titkait, rejtelmeit. Ez az utazás akkora öröm és izgalom, ha tudod így látni. Mindennap hoz valami felfedeznivalót, rácsodálkoznivalót, egy lehetőséget, hogy meglássunk valamit önmagunkból, megértsünk valamit a világból. A sok kis történés, felismerés, rácsodálkozás mind egy darabja az útnak. Az útnak, ami folyamatosan épül, és vezet a lelkünk felé, miközben minden kis darabbal egyre közelebb jutunk önmagunkhoz, a Nőhöz akik vagyunk.

 

Egy találkozás, egy elhangzott szó, egy gondolat, ami megragad; egy ötlet, ami inspirál; egy megérzés, ami nem hagy nyugodni; egy élmény, ami átformál, mind-mind azért születik meg, hogy megsúgjon valamit nekünk önmagunkról. Mindennap és minden perc értünk van, minden pillanat azért születik meg az Univerzumban, hogy megmutasson valamit nekem önmagamból, épp azt amire szükségem van, és épp úgy, ahogy arra leginkább szükségem van. Ha megtanuluk ezekre a jelzésekre tudatosan figyelni, ha hagyjuk, hogy megérintsenek bennünket, jelzik az utat.

Merd MEGHALLANI A LELKED SZAVÁT és hallgatni a megérzéseidre. A Nő a Láthatatlan, megnyilvánulatlan világ őrzője, intuiciód fontos útmutató számodra, ezen keresztül kommunikál Veled az Univerzum.

Csak figyelni kell magunkat a történésekben, az érzéseket, amiket kiváltanak és menni velük, hogy megtörténjen a szembenézés a félelmeinkkel, a korlátaink átlépése, hogy meglegyen a tapasztalás, a felismerés, a magamra ismerés, azért hogy mindenben és mindenkiben meglássam az általa elém tartott TÜKÖRBEN önmagamat. Ez sokszor fáj, sokszor bánthat, de ha megtanuljuk és tudatosítjuk, hogy minden csakis értem történik, hogy ELENEGEDJEM a félelmeket, LEBONTSAM A FALAIMAT, kiszabadítsam magam a saját börtönömből, ha kicsit eltávolodva kivülről szemlélem ebben a játékban magamat, akkor máris megláthatom azt az izgalmas felfedező utazást, amit másokkal, mások által önmagamért és a világért teszek, amiben végül megszerethetem magamat és az életemet. SAJÁT MAGAM SZERETETE ÉS ELFOGADÁSA mindennél előbbre valóbb. A kulcs a szabadság, a kiteljesedettség és az öröm felé.

 

Az Univerzum szervezi nekünk ezt az utazást, és mindent elrendez benne, csak HAGYNI kell, és MEGENGEDNI, hogy rendezze az életünk áramát. Ha ezt végiggondoljuk, nincs mitől félni, nincs mitől tartani, csak BIZALOMMAL LENNI efelé a csodás rendező energia felé, ami terelget a boldogságunk, jóllétünk felé. Hagyni kell a falakat, a gátakat, amiket felépítettünk leomolni, nem görcsösen ragaszkodni, nem ítélkezni magunkon és másokon, mert nincs jó és rossz, minden csak egyszerűen VAN. Van, hogy legyen tapasztalás, ilyen is-olyan is, hogy aztán dönthessünk, hogy melyiket választjuk….

 

Az utazás együtt izgalmas és együtt szép, egymás által láthatjuk meg és fogadhatjuk el önmagunk gyengeségeit, sebezhetőségét, és csodálkozhatunk rá az erőnkre és a szépségünkre. Ezeknek az élményeknek és a felfedezéseknek megélésre szeretnék teret adni Neked, akár ha egyénileg vágsz neki az útnak, akár ha csoportos programokon. Ezért jönnek létre női együttléteink, ahol mindig megszületik az a szerető, egymásra figyelő, elfogadó támogató energia, ahol gyógyulnak a sebek, és végül hálával, szeretettel és sokszor könnyes szemmel megadjuk magunkat annak az izgalmas utazás felfedezéseinek, amit ÉLETNEK hívunk.

Hogyan tedd ezt a mindennapokban?

Tudd megadni magad annak amit hoz az élet, elfogadással és alázattal! 
Higgy mindig abban, hogy ami történik Érted van, akkor is ha épp nehéz! Tarts ki!
Lásd meg minden helyzetben és mindenkiben a tanulás és a fejlődés lehetőségét!
Ha szükség van rá, legyenek melletted barátok, akik támogatnak, bátorítanak.
Tudd, hogy mi az ami lelkesedéssel, szenvedéllyel tölt el, és csináld!
Legyen nyitva a szíved, szeress szívből, és hagyd hogy szeressenek!
Merd megmutatni szabadon a világnak azt az egyedi és megismételhetetlen csodát, aki vagy!