Keresés
  • budapest eletedhosnoje

Minden nőben

Frissítve: 2018. ápr 24.

ott él egy rész, aki SZABAD és FÉLELEMMENTES. Szabad félelmektől, nem ad teret elvárásoknak, nem hagyja, hogy irányítsák, ő maga sem akar korlátozni, nem veti alá magát függőségnek.

Akinek az egyetlen Igazsága a lelke szava. Aki ismeri jól szíve vágyait és meri követni azt. Aki felvàllalja a konfliktust, a rombolását az idejétmúlt dolgoknak, hogy új születhessen.

Akinek erős a hite az Univerzumban működő rendben, védelemben. Aki a biztonságát belül keresi, sosem másban akarja megtalálni, hanem a saját végtelen teremtőerejében.

Ez hogy hangzik? Megmozdít Benned valamit? Ha igen, akkor ott van ez a rész, aki vágyik arra hogy felszabadítsd magadban. Boldogok akkor lehetünk, ha saját teljességünket tudjuk élni. Ha nem félünk megfeleléstől, attól hogy mások mit gondolnak, hanem mindenek előtt szeretjük magunkat, kiállunk magunkért és elég bátrak vagyunk ahhoz, hogy megtegyünk mindent amire a bensőnk szólít, akkor is ha más nem fog ennek örülni, nem fog ezért szeretni. Egyedül magunkat kell szeressük, és életünk középpontjába helyeznünk, és minden más szereplőt köré rendezni. Így válsz Te életed Hősnőjévé, saját életed Főhősévé, amikor tiéd a főszerep az életed színpadán!
5 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése